luni, 29 septembrie 2008

Adrian Bezna - Descantec de mine


S-a lasat un fel de ceata
Peste anii mei din viata
Ma simt arestat de toamna
Toamna vietii ma condamna

Nu mai stiu de care parte
Bine, dragoste sau moarte
Nu mai stiu de care ata
Sa-mi leg sufletul de ceata

Si ma-ntreb atuncea, oare
Ma-ntreb pentru fiecare
Oare cate drumuri sunt
De la noi pana la vant

Si ma rog atunci cu lacrimi
De la nu stiu cate patimi
Ma rog pentr-un pumn de stele
Chiar deasupra vietii mele

S-a lasat un fel de ceata
Peste anii mei din viata
Ma simt arestat de toamna
Toamna vietii ma condamna

Nu mai stiu de care parte
Bine, dragoste sau moarte
Nu mai stiu de care ata
Sa-mi leg sufletul de ceata

Si ma-ntreb atuncea, oare
Intreb pentru fiecare
Oare cate drumuri sunt
De la noi pana la vant

Si ma rog atunci cu lacrimi
De la nu stiu cate patimi
Ma rog pentr-un pumn de stele
Chiar deasupra vietii mele...



(Explicatie: M-am indragostit de melodia asta si nu ii scosese nimeni versurile...)

39 de comentarii:

Anonim spunea...

Adrian Bezna descris în câteva cuvinte de către Adrian Bezna. Descris complet, simplu şi sincer.

Unknown spunea...

ce mai face ADI? de cand nu mai apare la TV, de cand si-a schimbat toate nr de telefon, nu mai acceseaza netul ... e greu de gasit.

Anonim spunea...

Fiul risipitor a cheltuit tot ceea ce a primit, nu pentru lucruri folositoare, ci pentru distractie si pentru a-si satisface placerile . Acest mod de-a privi viata te va distruge dar ar trebui sa nu tragi dupa tine prietenii care ti-au fost alaturi...MERGI SINGUR

Daniela Bejan spunea...

INSINGURAT SI INFRIGURAT comentariul...anonim,dar de ce anonim ? Macar un pseudonim,acolo,macar sa scrie ceva pe....piatra cu care aruncatzi.Stati linistit,mai sunt astfel de pietre.O alta categorie de... pietreni,putem spune.
Daca ar fi doar hrana prin gand ,atunci cei ce acum sunt avuti ar fi saraci,iar cei din categoria lui BEZNA ar fi bogati,si,cu sigurantza,ar risipi bogatia la toti.
Nimeni nu merge singur,eBUNUL DUMNEZEU deasupra la toti.Se spune chiar ca omul care merge singur vede urmele UNOR SINGURI PASI,DAR SUNT PASII LUI DZEU CARE IL TINE IN BRATE.
Cateodata imi placea sa fac un joc de cuvinte schimband o litera.PIETrENI... PrIETENI.Cealalta categorie de pietreni.
Sa avem sanatate pentru toti !
DA,DE EXCEPTIE CANTECUL,UNII SPUN UN ADEVARAT HIT.Mai ales in varianta Cristina,Sorin Minghiat,Screech,BEZNA.Si...sunt versurile lui BEZNA si parte din melodie.Ce sa faca si el,gandeste,scrie si canta,numai sa poata da vocea mai tare fara sa acopere pe altii.BRAVO!

Anonim spunea...

Una e GANDUL, alta GANDIREA !!
Gandirea defineste faptele si faptele te definesc.
In interior(sau doar in imaginatia proprie sau indusa voit) poti fi poet, visator, prieten, om de caracter, dar numai faptele reale, nu cele demonstrative, te definesc si tot ele schimba in final si interiorul.
Cu atat mai putin cuvintele.
Despre asta vorbeam nu infrigurat sau insingurat ,ci doar bine intentionat...
Sa aveti parte numai de bine, frumos ,adevarat,...cu adevarat si cu totii!
ANONIMUS(asa e mai bine?)

Anonim spunea...

Descriere intr-un cuvant: PROFITOR!

Anonim spunea...

Bezna ai inrtrat in 2010 si nu ti-ai platit datoriile financiare si morale? Cat ai de gand sa mai fraieresti oameni? Poti aseza capul linistit pe perna? La munca omule lasa smecheriile!

cilit spunea...

Daca are ceva datorii,nu cred ca ar trebui sa te arunci asa copilareste si sa le atarni ici colo !nu se cade! oricum stiu ca nu ai sa iei in nume de rau ce ti-am zis,si chiar imi place numele tau " Anonimus"?! Anonimuns ,Anonimus dar ...si mai cum?

Anonim spunea...

"Nu ma arunc copilareste" spun ceea ce este el cu adevarat, cum profita de oricine-i iese in cale iar (culmea)fraierii ii cred minciunile. Mai mult se milogeste pe la toti ca e greu.... dar munca e pentru roboti el daca ar putea sta la bar sa castige si bani, sa-i plateasca fraierii consumatia si pe de-asupra sa-i mai dea si-un ban de taxi ca deh mersul pe jos face varice. Boier omul......nu?

PRIETEN spunea...

V-ati potolit,fratilor,lasati omul in pace,sa nu se intoarca roata si pentru voi,DOAMNE PAZESTE!;din cate stiu nu are numarul la secret si accepta discutii pe fatza si nu anonime....deci ziceti voi ca are obrazul patat si tot voi va ascundeti obrazul.Asa ca cine are de fapt obraz de aratat?
SI INCA CEVA..
BRAVO ADI ! LOCUL 12 DIN 295 ,cu un juriu de exceptie,la 57 sutimi de marele premiu
http://www.revista.asociatiaadsum.ro/concurs/
ca sa nu mai amintim de alte multe premii mai putin recente.
Dar probabil nu va puteti numi prieteni ca sa puteti citi dincolo de vulgar sau banal...
Poate va puteti numi totusi oameni,desi ce om poate fi acela care nu este in stare sa vada ,sa simta si sa actioneze ca un prieten...

nicu spunea...

Bezna tu esti "prietenul care-ti ia apararea"......ce concurs zici ca ai castigat si cine a fost in juriu? ti-au murit laudatorii omule

Anonim spunea...

tot Prieten spune: Nicu,nu e Bezna cel ce isi ia apararea singur ,lasa adresa de mail si te vei convinge.Cred ca el habar nu are ce vorbim noi pe aici.DACA VA AFISATI ADRESA II ROG SI PE CEILALTI CE AU ARGUMENTE SA REACTIONEZE,ca vad ca prietenia are limite la unii si discretzia la fel.Juriul de care se vorbea e format din conferentiari si lectori si a fost un concurs cu participare internationala.Era suficient sa dati click pe adresa si sa cititi cu atentie,in cazul in care mai stiti asta.Ia sa vad ,iti cade bine sa zic public ca ma indoiesc ca mai ai inclinatia de a citi?Acum lasa si adresa de mail.Sau...la placinte si discreditarea altora inainte,...s.a.m.d..?!Halal

Anonim spunea...

mai oameni buni!o sa apara cu anonim dar sunt chiar cel despre care se vorbeste, adica adrian bezna.ma gasiti la adibezna@yahoo.com si pe nr de tel ( cel putin o vreme de la data scrierii)0761368411 si 0745804761.viatanoastra e plina de urcusuri si coborisuri.eu cred ca am urcat si am coborit suficient de multe ori cit sa recunosc si greseli si lucruri bune.numai ca si intr un caz si in celalat nu am fost ANONIM.am fost la vedere.si sunt in stare sa recunosc si sunt in stare sa ma si bucur de cele lucruri frumoase din viata mea.pacat ca unii dintre noi suntem doar fara de pata si aruncam peste ceilalti cu noroi.datoriile financiare si morale se platesc in viata la fel cum incercam sa inavtam din mersul nostru prin lume ce e bun si ce nu trebuie sa mai stricam.m as fi bucurat ca sa fiti linga mine si sufletul meu cind am cheltuit ce era mai frumos in inima mea alaturi de lumea pe care o iubesc si pe care o simt ca fiind norocul meu de a intelege si aprecia viata. decit atunci cind am gresit in felul meu prostesc asa cum greseste orice om in viata.cine e mai presus sa arunce mereu cu pietre.si eu arunc in mine atunci cind nu sunt eu cel adevarat.iar cel adevarat este si va fi mereu lumina care il cauta pe Dumnezeu.in rest, pacate si orgolii si treceri pe linga viata.

Sorin spunea...

canada bill jones spunea ca >e moralmente gresit sa tolerezi fraierilor sa si pastreze banii<subscriu si il felicit pe onorabilul domn bezna daca a reusit sa l opereze pe anonimul plangacios de lovele.se vede treaba ca i au folosit lectiile de tzeapa luate si acum de rusine nu mai stie nici cum il cheama.inca una,doua si moare in chinuri.nu te lasa adriane.daca il afli da mi si mie numarul lui sa ma bukur un pic de prostia gospodarului.si nu uita...trei lucruri imbogatesc omul...apa,aerul si FRAIERUL ,PUPICI

tot PRIETEN spunea...

SORINE,esti in spiritul vremii,dar nu neaparat in spirit si nu cred ca ai prins exact mesajul,se pare ca Adi in mesajul sau vorbeste de asumarea greselilor,de lumina ce il cauta pe DZEU,etc,si asta nu e judecata unui vanator de fraieri,cu atat mai mult cu cat unii prieteni se lasa constient "fraieritzi" cand alt prieten e in impas,si acel prieten raspunde la fel cand roata se intoarce,asta e prietenia,SORINE.Cine citeste legile firii nu ESTE de acord cu ce spui tu ,SORINE,oricat de destept e un vanator de ...fraieri....,cum spui tu,nu e mai destept decat legile firii si cine greseste pe pielea lui o face,oricum se intoarce.Nu ai citit bine nici prietenul in discutie nici sufletul lui,nici legile vietii,Sorine.Ia fa cum ai zis si cum crezi ca face el si verifica pe pielea ta ca e un BUN DUMNEZEU deasupra a toate care ii apara pe fraieri,adica pe oamenii de bun simtz care sar in ajutor si le pasa.NU LIPSA DE SCRUPULE ERA CEEA CE TREBUIA SA INTELEGI DIN TOATA ISTORIA ASTA,SORINE.SI NU LIPSA DE SCRUPULE E DE ATRIBUIT PRIETENULUI IN DISCUTIE.
SI....MAI LUATI DE AICI.PRIEENI...
http://www.foreverfolk.com/tag/festival-folk

MIHAI spunea...

Puţini sunt artiştii adevăraţi cu artă nobilă şi suflet înnobilat prin artă,mai ales în ziua de azi.
În rest fiecare dă din coate cum poate şi se distrează maxim din asta şi se profită la maxim din asta şi se epatează maxim cu asta.
Fiecare cu "arta" pe sufletul lui s-ar putea spune!

Phoenix spunea...

Cica prietenul vostru si-a lansat o carte,as spune "Bravo!" daca ar fi incununarea unui concurs menit pentru a da acest drept,daca ar fi membru pe drept al UNIUNII SCRIITORILOR,dar iata ca in zilele noastre orice e posibil si nu e un caz singular din nefericire,si...e clar...!Carti publicate in poala pe toate drumurile...
Cool...tura,pardon!
Oare dansul e mandru sau considera asta o realizare?Se pare ca da.

M.G.Craciun spunea...

Of, ce nebunie. Oameni buni, sunteti constienti ca duceti polemici la acest post care s-a dorit a fi pur si simplu o forma de apreciere a muzicii lui Adrian Bezna, nu? Nu stiu daca imi doream sa stiu toata partea de culise a vietii lui. Orice ar fi facut, ce drept aveti sa-l judecati? Din partea mea ar putea sa fie un nenorocit, atata timp cat nu o stiu incat sa imi schimbe perceptia asupra vietii lui artistice, cu ce ma doare? Iar voi, acei "prieteni", daca ati fost cu adevarat prieteni cu el iar acum nu sunteti in stare sa nu il ponegriti inseamna ca nu ati inteles niciodata prietenia ca sentiment. Nu ar trebui sa vorbesti niciodata asa despre un om care la un moment dat a insemnat ceva in viata ta.

Phoenix spunea...

Prietenul adevărat e acela care te corectează atunci cand greşeşti nu acela care-ţi laudă nebuniile şi nici acela care stă martor impasibil ,şi nu neapărat să fii prieten ca să reacţionezi,e suficient să fii om cu principii bune.Prietenia e un cuvânt mai pretenţios şi mai preţios si tot prin fapte se vede ,dar din ambele direcţii,dragă M.G.
Fiecare om înseamnă ceva bun sau rău sau rău înspre bine pentru alt om pentru că nimic nu e întâmplător şi toate au rostul lor dincolo de noi.
Cum arta este o reflexie a ceea ce artistul este cu adevărat în interior ,suntem mai pretenţioşi.E de rău?

Phoenix spunea...

....altfel... Broaştele(*H*A_ioase) Vor Conduce ...şi influenţa (!)...Lumea fără a se mai transforma ca în poveste....şi numai orăcăiala de ele...

M.G.Craciun spunea...

Nu spun ca nu a gresit sau ca nu aveti dreptul la o parere despre conduita lui, dar... nu am vazut un singur comentariu referitor la aceasta melodie. Cand am gasit-o habar nu aveam cine e Bezna, ce e cu viata lui, pe cine a tepuit, pe cine nu. Acum, la atata timp de la postare, tot nu prea stiu nimic. In regula, omul se reflecta in artist... si totusi mi-as fi dorit sa imi placa acest cantec la fel de mult precum in decursul primei ascultari. La naiba, daca ar fi o apreciere a melodiei si apoi un p.s: bezna m-a dezamagit ca om, nu stiu cat m-ar mai deranja. As vedea totusi ocazia sa vad reactia oamenilor la ceea ce mi-a placut mie. Un fel de feedback al gustului. In schimb, primesc comentarii de la oameni care cred ca il cunosc pe respectivul, altii care tin cate un monolog despre viata lui si cativa care chiar duceau un dialog imaginar cu el spunandu-si frustrarile. Damn man, am vazut ca a raspuns chiar el, nici nu stiu cum ar trebui sa ma faca sa ma simt asta, e un om important, nu e?... e iubit de cativa, nu e? ... Vai de fundu' meu de broasca!

Phoenix spunea...

Ceea ce simte sufletul e sfânt...cel puţin asta e o convingere personală puternică.Daca sufletul ţi-a zis ceva despre ceva ,atunci aşa este,lasă sufletul să se exprime dincolo de orice!Bezna are un potenţial artistic si uman peste medie şi din câte ştiu mulţi prieteni ai săi vor ca "cel mai mare adversar al lui Adi să NU fie Adrian Bezna" ,ceea ce orice prieten vrea pentru prieten şi chiar făptuieşte pentru asta.

Anonim spunea...

Adi, e o voce de exceptie, un poet de exceptie, de o sensibilitate extrema. Ei da, normal ca o mai fi si gresit, ca noi toti, de altfel, dar spre deosebire de altii, a daruit acestei lumi destul incat sa-si merite inca doua vieti de-acum inainte iertarea! Sa fii acolo unde canta si sa vezi cum il asculta oamenii, cata magie poate sa lase in aer cantand... Faptul ca niste "prieteni" vin si incearca sa il umileasca si pe urma o dau ca vor sa-l salveze de el insusi... bai baieti! Hai s-o zicem pe-a dreapta, v-ati gandit ca poate va recuperati ceva din finante, sau macar il faceti de rahat! Gresit! Voi v-ati facut si sper ca nici sa nu va recuperati in veci banii, sa ii considere o recompensa - inca prea mica- pentru ca v-a tolerat vreodata in preajma lui.
Iar tu, MG, asculta-l pe Adi Bezna cu sonorul dat la maxim si lasa-i pe astia, prietenii, de! sa judece la pacate! Asa cum zapada acopera toate gropile, si muzica, zgomotul!

Anonim spunea...

Ei,nici chiar asa ,ultime anonim,hai sa nu ridicam in slavi ce e departe de asta si sa vedem fiecare lucru la importantza sa,ca e vorba de cultura,prieteni,greseli,culpe etc.Daca acesta e maximum de valoare pentru tine entuziasmeaza-te inca !Cand capeti o perceptie mai elevata asupra vietii,oamenilor,prietenilor,artistilor si artei adevarate mai adauga un comentariu ,sa vedem atunci daca iti mai mentii parerile.Crezi ca mare serviciu ii faci unui om,oricare ar fi el ,cand ii spui ca ,vai de mine ce valoros esti in ochii mei,la valoarea ta ti se permte sa iti bati joc de orice,ca tocmai "valoarea" e capabila de asta si daca faci asta tot ai valoare in ochii mei,mai mare inca!

Phoenix spunea...

De cele mai multe ori un om are mai multe caractere: unul pe care-l crede el, altul pe care i-l da publicul si un al treilea pe care nici unul, nici altul nu-l pot deslusi niciodata, si care e cel adevarat. - Nicolae Iorga

Nimic nu e mare , daca nu e onest, caracterul fara intelepciune poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. - Marcus Tullius Cicero - -

Daniela Bejan spunea...

Cateodata cand intalnesti oameni care creeaza in felul lor,sunt artisti in felul lor, dar felul lor in viata nu are nici principii nici valori reale si e un fel de niciunde,catre niciunde si de aiurea totul,traiesti un sentiment urias de amaraciune,ai sentimentul ca arta nu e cu nimic de folos sufletului,e doar praf in ochi.....Si praful e tot din stele,ce a mai ramas din ele....Noroc ca mai exista si valori autentice

Anonim spunea...

Cred ca am trecut prin sita anilor destule valori autentice romanesti si nu numai incat sa imi permit sa fac o afirmatie cu pretentia ca e obiectiva cand vorbesc de talentul incontestabil al lui Adrian Bezna. Nu-l urc in slavi, nici nu afirm ca are cel mai responsabil mod de a-si gestiona viata, spun doar ca are talent, ca are voce, ca viata lui e o ardere de care nu trebuie sa te apropii daca nu suporti arsura sau frigul care urmeaza dupa. Despre Adrian spun doar ca simte lumea asta pana la maduva si toate astea il fac sa ajunga cu tampla la stele si in acelasi timp sa rataceasca in cel mai adanc intuneric. Ca a facut gesturi mari pentru cate un om sau pentru o lume de oameni de care nu stii sau uiti sa vorbesti, prietene. Muzica lui e ca nufarul care creste intr-un lac noroios. Si pentru frumusetea nufarului, lacul trebuie lasat asa cum e, prietene. Iti spun, daca arunci cu pietre in el, apa se tulbura putin...apoi se linisteste. Si n-ai tu pietre de aruncat cat poate cuminti ea.

Anonim spunea...

Daca va intereseaza sa cititi cateva texte scrise de Adrian va las un link. Sensibilitate si o tristete imensa si nu in ultimul rand originalitate. Rara avis.

http://www.poezii.biz/poezii.php?author=1131

Daniela Bejan spunea...

Cunoastem aceste vechi site.uri.Prietenii adevarati nu lauda nicicum nebuniile,asta e ideea,poate chiar ele sunt cauza acelui blocaj..2004,2004...etc..si 2004 e doar anul postarii,as miza pe un 2002..,2002,2002, maxim,sau nici un "prieten" nu a observat acest fapt esential si nici nu intereseaza?Sunt frumoase de fapt polemicile de aici dar speram si constructive,adica 2010,2011,etc,DOAMNE AJUTA!

Daniela Bejan spunea...

...mai usor cu simbolul NUFARULUI ca din cunostintzele generale e simbolul iluminarii,DOAMNE AJUTA,dar sa fim obiectivi si sa nu exageram ca nu e nicicum cazul deocamdata,obiectivitatea e o conditie esentiala pentru evolutie,NU?

Anonim spunea...

Eu ma gandeam la Lucian Blaga, credeam ca sunteti in tema pe-aici si cu de-astea, generalistilor. :)


"VEI PLANGE MULT ORI VEI ZAMBI
de Lucian Blaga


Eu
nu ma caiesc,
c-am adunat în suflet si noroi-
dar ma gândesc la tine.
Cu gheare de lumina
o dimineata-ti va ucide-odata visul,
ca sufletul mi-asa curat,
cum gândul tau il vrea,
cum inima iubirii tale-l crede.
Vei plânge mult atunci ori vei ierta?
Vei plânge mult ori vei zâmbi
de razele acelei dimineti,
în care eu ti-oi zice fara umbra de cainta:
“Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi în fund cresc nuferi?”"

Eu nu laud nebuniile, ci apar partea frumoasa dintr-un artist si partea buna dintr-un om. "Prietenii" care au criticat public- ceea ce se cheama "barfa de taraba" m-au obligat moral sa intervin. Poate ii sunt sau nu prieten lui Adi, dar daca i-as fi, niciodata nu mi-as striga oful barfindu-l si punandu-l intr-o lumina proasta pe net. I-as spune in fata, ceea ce puteau sa faca si asa-zisii...
Adi a scris si scrie si simte si gandeste frumos si acum, mult dupa 2004 . Punct.

Daniela Bejan spunea...

Din cate se vede nu sunt in tabara celor ce arunca cu pietre ci al celora ce au pus in valoare ce e de valoare si au pus un semn de exlamatie unde trebuia fara a denatura nimic intr-o directie sau alta,dar nu ma diculp,acum discut cu tine,ultimule anonim/traim vremuri democratice si polemicile de aici sunt constructive in mare parte,BRAVO M.G.!,oricine care nu e atarnat poate observa asta,Adi e o persoana controversata si in bine si in rau,e oricum in atentia publica,oricum ar fi fost reactii mai mult sau mai putin motivate,atunci hai sa ridicam stacheta discutiilor si sa punem o balanta inteligenta in toate.Eu zic ca Adi va avea de castigat din toate acestea in esentza si zic pe drept,evident ca multi char asta ii doresc,sa putem cu toti zambi la "rasaritul unei noi dimineti".Chestia cu noroiul e amuzanta,e o figura de stil ,dar sa nu legam noroiul de cresterea si dezvoltarea nuferilor,SOARELE e "de vina"doar,eei cresc si in piscine.ghivece,argila,nisip uneori,doar SOARELE e de vina si ceva ingrasaminte acolo...;-))))

Daniela Bejan spunea...

..si,NU! Adi nu a mai creat in mod serios si profund,in ultimii doi ani sufera o perioada de transformare speram cu frumoasa si luminata finalitate ,dar adevarul din 2002 incoace este o mare pierdere de fapt care nu e tarziu sa fie recuperata ....la un nivel superior///depinde doar de el insusi in primul ramd ...si poate nu in ultimul rand de prietenii adevarati..(?!)

Daniela Bejan spunea...

cu motivatia noroiului m-a prins dimineata razand in hohote,dar nu de bataie de joc.Hai sa nu dam atata dreptate noroiului cautandu-i motivatii elevate,mai muncesc si pestii cu dejectele lor la chestia asta :-))),si algele,principiul de baza e hrana,principiile nutritive,nu murdaria,in toata murdaria meritul nu e al murdariei decat daca suntem avocatii ei....Si,repet,SOARELE E PRINCIPALUL "VINOVAT"...daca noroiul e asa...nevinovat ...:-))))) !

Anonim spunea...

Danidia, stii cum e, daca nu vezi tu, nu inseamna ca nu exista. :) Adi a mai scos un cantec cu valoare de hit, dar l-a facut cadou. Ceea ce iar spune mult despre el ca om. Desi, mie mi se pare ca melodia in varianta originala si cantata de Adi era mult mai buna. Dar nu e treaba mea. Sa lasam asta. Fatuca asta, MG,(ii spun cu drag fatuca) a deschis un topic referitor-atentie!- la o melodie de-a lui Adi, pe versurile lui, care i-a placut mult. Astepta, asa cum afirma ea insasi, niste reactii referitoare la acest subiect. Adica, voua va place melodia? Si intra prietenii si incep sa strige pe aici ca Adi e asa si pe dincolo. Pai ti se pare firesc? Era vorba de muzica. Si asa ne mor prea devreme artistii, si asa sunt putini realmente talentati. Sa ii umplem de noroi si pe astia, ca asa suntem noi romanii, nu e nevoie sa asteptam sa ne tavaleasca altii prin noroi valorile NOASTRE, ne descurcam singuri. Pacat. E tot ce am de zis. Apropo, e cineva pe aici desavarsit? Fara pacat, fara pata? Daca e, ma inclin in fata lui si ii doresc sa aiba intelepciunea sa nu fie rau, desi are ocazia. Abia atunci poate spune ca e bun. Daca tu razi de metafora lui Blaga, care e recunoscut drept un poet filosof, extrem de profund, daca nu intelegi o metafora ci faci o analiza rece, n-o sa iti spun , de data asta, cam cat efort depui tu sa fii cu adevarat profunda.

Inca un link, care, chiar daca nu pare, se leaga de Adi Bezna- pentru ca e, in mare parte, creatia lui din ultimii ani.

http://www.youtube.com/watch?v=7OmBw7SdVAY

Pentru MG. Mi-a placut ce ai ales tu sa postezi aici. Mi-a placut mult melodia asta. Mult, mult. Felicitari pentru interesul pe care il acorzi valorilor noastre autentice.

Anonim spunea...

O ultima interventie. Daca Adrian m-a facut sa am asemenea interventii, daca l-am aparat prea mult, dupa voi, inseamna ca exista o parte din el care merita asta. Ca aleg s-o stimulez pe cea buna, fara sa ma leg la ochi si chiar daca o vad si pe cea rea. E modul meu de a sustine ceea ce consider ca trebuie sustinut in oameni. Nici copiii nu se cumintesc daca le scoti in evidenta numai ce fac rau, le induci ideea ca nu sunt buni de nimic, ii demoralizezi. Si atunci ce rost sa mai aiba sa faca efortul de a face si lucruri bune? Nu cred in pedepse, ci in motivare. Artistii nu sunt copii dar au multe deziluzii, mult mai multa framantare sufleteasca decat oamenii obisnuiti si fac multe sacrificii de care nu stie nimeni ca sa daruiasca ce le-a fost daruit de la natura. Si pentru asta, zic eu, merita, macar sa nu ii umilim in public. Ii putem certa prieteneste, oricat de ferm, in particular. Sper ca fiecare sa inteleaga ceva din ce am vrut sa transmit. Danidia, imi cer scuze daca am fost prea dura cu ultima remarca. N-am intentionat sa te jignesc. ok?

Daniela Bejan spunea...

Nu am simtit nici o remarca dura ,dar daca tu ai simtit duritate in suflet e altceva.

Daniela Bejan spunea...

Va rog nu imi mai fracturati vorbele!...iar cine il cunoaste pe Adi stie ca... tot ce stie el face,discutiile prietenesti nu au mare ecou,dar e sensibil la reflexia sa publica,de aceea am intrat in acest joc..
Imi mentin ideea ca stacheta discutiilor de aici a fost ridicata,fereasca Sfantul sa nu fi fost asa,ca e o polemica constructiva in esentza.
Cu ultimile 2 creatii din ultimii 8 ani no comment,sunt bine vertebrate doar,dar Adi stie mai mai bine ca de fapt e departe de el insusi.Dar e un nou inceput.
In rest noi doar suntem pe aici,ce are dansul de facut pentru dansul tot dansul trebuie si poate sa faca,nimeni altcineva nu poate,si asta valabil pentru fiecare.
Succese!
....si chiar nu am ironizat poezia lui L.BLAGA,ar fi culmea,dar chiar a fost nepotrivita folosirea ei in folosul a ce nu e de nici un folos...

Anonim spunea...

"blog DANIDIA" Viata se masoara in clipe ce iti taie rasuflarea....un clik pe asta ar fi necesar,ultimule(de ce?) anonim...cand mai ma vizitezi...
Eu sunt anonim acum ca e reteaua de vina;-))